Mijn naam is Laurentz Weyn .

10 jaar geleden kocht ik mijn eerste actiecamera, een Gopro Hero 1. Sindsdien is mijn passie voor videografie begonnen. Een jaar later kocht ik mijn eerste DSLR camera en toen is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid.

Ik schoolde me bij via vele cursussen en workshops en toen kreeg ik de smaak echt te pakken. Mijn eerste filmopdrachten waren vooral aftermovies van verschillende feestjes. Met mijn eigen drone werden deze beelden net iets origineler.

Uiteraard kwam ik sinds de aankoop van mijn eerste DSLR camera ook in contact met datgene wat jou naar mijn site heeft gebracht : fotografie.

Bij het vastleggen van een huwelijk, wil ik de volledige dag in kaart brengen. Naast de grote gebeurtenissen van de dag, ga ik ook op zoek naar de kleine momenten. Voor mij is een huwelijk een verhaal van 's morgens vroeg tot 's avonds laat... 's Morgens zijn er zoveel mooie unieke gelegenheden om belangrijke detailfoto's te nemen waarvan je jaren later nog kunt genieten. Op jullie dansfeest neem ik ook foto's en hoe later op de avond hoe origineler de foto's kunnen worden.

Mijn stijl van trouwreportages is het best te omschrijven als een voornamelijk creatieve, journalistieke aanpak gecombineerd met originele portretten. Ik ga zoveel mogelijk op zoek naar natuurlijke, spontane momenten. Vandaar dat ik steeds twee fototoestellen gebruik : een fototoestel om all-around beelden te maken en een fototoestel met een tele-lens om beelden te maken van op een afstand.

Tijdens een huwelijkreportage zijn portretten natuurlijk  ook heel belangrijk , zolang ze op een persoonlijke manier bij jullie passen. Ik ga steeds creatief te werk om zo aan al jullie wensen te voldoen.

Met mijn zelf ontworpen photobooth ben ik net iets anders dan de "standaard huwelijksfotograaf".
Verwacht je dus zeker aan grappige, originele poses en momenten!

Ik kijk er naar uit om ook uw trouwdag onvergetelijk te maken en dit als foto- of videograaf !